Followers

Rabu, 23 Februari 2011

untitled...~~~haha..bleh x letak tajuk macam tuh??

haishh..aku sangat suka mengFOLLOW orang sekarang ye..then bile aku dah start follow nie mestila aku kena bace dari awal blog die kan??betol x??tolong la seme ..tolong la cakap BETOL..dan bile dieorang dah lame bergiat dalam bidang BLOG ini makan mase dalam semnggu jugakla aku nak bace seme post die kan??betol x??tapi aku tak penah putus asa..heh..aku sangat bagus kan??ye..mekacehhh~~

dan bila aku dah bace bende yang panjang berjela-jela nie,kadang-kadang aku tak sempat nak update blog(siries kadang-kadang aku langsung tak sempat nak post n3 baru)...dan kadang-kadang bila bace blog dieorang yang SUPERB kan..aku rase macam aku nak hantuk kepale kat bantal(bantal je sebab bantal tak mencederakan kepale okeh)...aku tak hebad macam dieorang untuk membuat blog yang SUPERB kan..nak-nak aku punye blog just merapu-rapu tanpa ade isi yang tersirat kan??just cakap YES okeh..tak payah nak tipu-tipu aku..aku taw..

 mereka sesungguhnya sangat SUPERB(bile aku dah ulang 3 kali tuh maksudnye mereka betol-betol superb)..kadang-kadang aku terpikir kan..watdehell tibe-tibe aku berblogging nie..giler ke hape??then mase aku tengah berpikir suddenly gelap..

aku siries nie..bile aku dah mule berpikir tibe-tibe sekeliling aku GELAP..yes GELAP..


YUP...aku tido..sebab apa yang aku pikir sangat la complicated..otak aku yang cumel dan cerdas ini tak berdaye untuk memikirkan perkara COMPLICATED macam tuh.. 



hoh..aku skunk mengakui blog aku tak ade isi..cett..sial betol la rase..hohh..cam ne ye nak buat blog aku ade isi yang betol-betol isi??erghhh..ase cam nk tendang bola pon ade skunk nie..grrrrr


p/s: kenape setiap kali aku ade isi untuk tulis mase tuh aku x on9??adekah aku patut buat mobile blog???erghhh..bleh ke hanfon 3310 buat mobile blog??..then bile aku on9 aku blur..cettt..celake betol..hohhh..xtaw sejak bile pandai mencarut-carut nie..sungguh tak sopan yeeee kawan-kawan

1 ulasan:

assistantmonitor berkata...

erk , acik kene catat kt bku / kertas then bile acik on9 bole la cite sesuatu perkara dgn isi yg baik . . ehe , actually adeq pon mcm acik .. adeq nih nasihat org je pndaikn ? hehe