Followers

Jumaat, 15 Julai 2011

porn site is a good site

Haipp !!

jad and jannah
huishh ! Yang besar tuh adik aku . Umur 9 tahun . Faris Jad name dia . 





The main point ialah aku nak cakap he is the reason why i hate budak-budak zaman sekarang . OKEH ! Fine ! Aku pon budak zaman sekarang but you cant see it for yourself la . Nowadays ,banyak kes melibatkan budak bawah umur . Rogol , liwat , rokok , and watsoever yang sangat tak menyihatkan . And paling penting laman web yang bukan-bukan . To be exactly , porno la kan ! Aku kalau boleh nak biar je adik aku tuh sesat dalam teknologi so that he would not find a way untuk terlibat dalam gejala macam nie .


To be honest aku pelik la macam mana budak-budak sekarang can easily go to the porn site ! Boleh tengok sambil meleleh seme air kat badan die kan ? Betul tak ?


Why dont this porn site buat 1 rules . Kalau sape-sape nak tengok porn kena photostat ic , surat beranak , ic and surat beranak parents , then dapatkan pengesahan daripada pihak tertentu and at last baru la kau boleh menikmati cerita porn kau tuh ! Betul tak ? Aku risau lorh ! Sungguh aku risau ! Tak tipu pon .  So ape kate pemilik laman web porn or yang juual cerita-cerita lucah tuh terima pendapat aku yang munasabah nie . Siyesly , tak perlu kau rosakkan minda anak-anak muda dengan gejalagejala tak sihat nie . It kind of annoying bila kau tau budak umur 7-8 tahun know seks ! yeahhh ! it is such an annoying view !


what ? Tak percay budak umur 7-8 tahun know about seks ? Go find urself la ! And mase tuh kau akan menangis + takot + rase nak bunuh budak tuh or sape-sape yang berkenaan dengan budak tuh . tapi yes ! Lets think a better way to prevent this from happened to us ! i have a brother ! i have a niece ! it is one of my resposibility to protect them from the bad influence .



and in a future , i will have my own child ! so i have to think about then even dieorg tak wujud lagi .





p/s : sleepy !

3 ulasan:

rosdiana berkata...

hai dik,
tengkiu follow blog akak (:

fulas berkata...

rajin berBlogging...haha...nie betul2 merapu...camne site2 camtu nk mintak no IC bagai...sebab tuk pngecaman hanya boleh dibuat berdsarkan input...then...pada gmbr pun boleh diedit...jln lain please...hihihi

abghani berkata...

hahah merapu giler