Followers

Selasa, 7 Jun 2011

semua orang buat SILAP

haippp .. !! eh kau.kau tahu tak semua orang buat silap ?? kau sedar ke tak tu ?? ke kau rase kau tak pernah buat silap ?? kau rase kau perfect la ye ?? ewwwwwww !! puhhhhLEASEEEEE laaa.. 


bagi aku la semua orang pernah melakukan kesilapan.yang membezakan kita sama ada silap besar or kecik. betol tak ??? * g bunuh diri kalau kau rase aku salah*

aku admit aku pernah buat silap besar dalam hidup. besar sangat . aku menyesal . tapi ape guna aku menyesal ?? benda tuh takkan boleh diulang lagi. kalau boleh pon aku tanak berulang dah . benda tu betol-betol menyeksakan . yang membuatkan aku sedar aku dah buat silap besar ialah bila tengok mak aku tersenyum tapi tersenyum hambar.


aku rase menyesal . tapi ape gunenye ?? ce kau bagitahu aku .. BAGITAHU LA WEI !!!



aku buat silap besar bila aku tak hantar kerja kursus LUKISAN KEJURUTERAAN .. so bila tak hantar otomatiknye aku punye result GAGAL !! ye .. aku GAGAL lukisan kejuruteraan .. mak aku kecewa dengan aku ...

mak !! im so sorry ..







macam kau jugak .. kau pon buat silap kan ?? sebab tu kau tak pernah dapat FULL MARK dalam exam kan ??so tak payah la kau rase kau tuh perfect sangat .. heloooo...meh aku nak straight to the point.. tak payah lah kau nak salahkan aku bila terang-terang kau yang salah .. no need la .. tak perlu semua tuh .. sila kau sedar okeh yang aku tak ade langsung kaitan dalam hal tu.. tak payah nak pergi canang kat sana sini pasal aku .. sebab kau dah silap !! aku langsung tak ade kaitan dalam hal tu..tak payah nak buat macam kau tahu semua yang jadi .. seriously !! you dont know anything.. sejak dari awal lagi kau salahkan aku kan ?? padahal kau tak pernah tahu ... so shut up !!! tak payah nak bising-bising pasal aku .. you know nothing !! * aku ulang ayat yang sama ye ?? *

shut up and stop all this nonsence !!


ingat nie ye wahai insan :

kau mungkin bijak .. tapi tak semestinye benda yang kau rase kau tahu tu betol..
kau mungkin cantik /kacak tapi tak semestinye kau boleh hina orang lain..
kau mungkin mangsa tapi jangan kau ingat kau sorang je mangsa dalam situasi tu..







p/s : kaw yang bace blog aku ni ..ha !! kaw la.. kaw rase aku tengah marah ke tengah suke nie ??






 kenapa aku rase aku punye entry hari nie cam entry yang agak kurang cerdik ??

3 ulasan:

cpahniza berkata...

aishhh sabaq noo...awat xantaq drawing tuu? xbuat ehh....

DHIQA nA.IM berkata...

haha..buat..tp poyo + bengong je xanta..ade lagi kt umah nie..rse mcm nk amik gmbr bukti dah siap..haha

アヌム ちゃん berkata...

Salam.singgah baca2 sini~
sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
Arigatou (^____^)