Followers

Isnin, 4 April 2011

mungkin silapku~~

bila aku..
mengenangkan..
sejarah kita bersama
pasti aku kan teringat
kisah suka duka bersama


mengapa aku yang terusan
menanggung segala derita
sedangkan kaw yang di sana
tersenyum dan sering ceria


mungkin aku yg bersalah
puncanya engkaw berubah
tapi apa kurangnya dirimu
sering menyalahkn diriku
silapmu sering tertutup
salahku asyik disebut
tanpa hiraukan perasaan ku
kaw pergi terus berlalu






eh..pernah dengar lagu nie ??? ni lagu baron bros laaaa...pergi carik okeh ?? sedap je kott..






tadi aku tengok setan budeg..gelak sakan aku !! cam HARAM cite tuh ..bengong tulll..


tapi dalam setan budeg ni aku dapat fikir 1 hal..
1 perkara yang serius jugak la





*okeh kawan-kawan..sile berade dalam mood serius*



kalau kaw lelaki..then ade seorang perempuan yang naked depan mate kaw..it is hard to ignore her right ??

lagi susah kalau perempuan tuh yang gode kaw..
even kaw tak nak tergode dengan perempuan tuh sebab kaw sayang awek kaw macam susah kan nak tolak perempuan tuh ??

kirenye dalam hal nie kaw tak de la bersalah..

yela !! kaw dah dirabe dan dipegang situ sini oleh si perempuan..kompem la kaw ade rase TERANSANG ..tu pon kalau kaw ni lelaki sejati..


tapi..macam mane kaw nak tolak seme tuh ye ??

nak-nak kalau iman kaw ciput jep kan..lagi la kaw tak tahan godaan..

ape yang aku nak tegaskan kat sini..

kire kalau terjadi seks bebas nie semua bukan la salah golongan lelaki jep..

kenape aku cakap macam tuh ??

dulu..pade pandangan aku..semua gejala ni jadi sebab lelaki..ye la kan !! dieorang yang pujuk rayu gurlfren dieorang bagai ..dieorang yang pergi rosakkan dare perempuan tuh..pastuh siap menyemai benih pulak dalam rahim perempuan tuh kan..then tak nak bertanggungjawab..pekedehalnye kan ??


tapi SEKARANG aku macam agak berpikir pulak..kalau kaw tak nak kenape kaw buat ??

kalau kaw taw perangai boifren kaw cam SIAL and CILAKE kenape kaw mesti buat ??


pe-pe pon its need two to tango..
kalau kaw nak cakap die rogol kaw ?? kenape kaw tak report terus kan ??kenape bile kaw mengandung kaw pergi buang kan ??
aku taw mesti kaw nak jugak kan ??
sebab kaw ade nafsu
kaw perempuan normal
dan kaw tak leh lari dari buat kesilapan..
am i right ??


bagi aku..bile semua nie jadi tak boleh pulak nak salahkan lelaki jep...perempuan pon salah jugak..

owh.. aku bukan la nak sebelahkan sape-sape..sebab aku pon perempuan..

bile terlalu sayang kite tak kan dapat berpikir dengan betol
tak dapat kawal diri
tak dapat kawal nafsu
even boifren kaw tuh jongos..
kaw tetap sayang kan ??
kaw tetap rase die je yang dapat layan kaw kan ??


no wonder bapak aku marah sangat kalau bercinta-cinta nie...
sebab cinta tuh selagi tak kawen takkan bawak kaw ke mane..
cinta tuh tak kan bagi makan kaw
cinta tuh tak kan luluskan result exam kaw


haishh..
takotnye aku jadi macam tuh
takotnye aku tak dapat kawal diri
takotnye aku terlalu ikot perasaan.

aku takot.. engkaw ??









~~sile kaw paham aku sangat sumbat di pagi hari~

4 ulasan:

Wafiy Suzly berkata...

tetibe aku suke entri ni, hha

DHIQA nA.IM berkata...

amboi..suke sgt ye ?? haha..

Dayana AZ berkata...

fuyoo this is deep! huhu,
penuh emosi! tapi xpe, bgus utk dak2 zaman skarang nih bce

DHIQA nA.IM berkata...

ye..sy pon budak zaman sekarang..heeeee