Followers

Khamis, 7 April 2011

aku benci bile ..

owh..kelembapan internet yang sangat lembab menyesakkan nafas aku !!
setelah lame tak update aku nak kongsi dengan kaw ape yang aku benci..

huh ?? kaw giler ke hape ?? kongsi benda yang kaw benci ??kaw ingat orang nak bace ??


ahhh !! biarlah.aku pakse kaw bace luahan hati aku yang tengah membenci nie..


AKU BENCI BILE orang yang salah no menggedik :


awak..sorry saya salah no.. errr..tapi ape name awak erk ?? boleh kite berkenalan ??


hah !! kaw dah salah no sile la buat macam salah no..tak payah nak berkenal-kenal la..owh..aku bukan sombong la..tapi aku malas nak layan jep..






AKU BENCI BILE orang tanye aku tinggal kat mane

owh awak dok kuantan ye ?? kuantan kat mane ye ??


hah kaw !! dah aku cakap kat kuantan tuh sudah la..nak taw detail sangat kenape ?? kaw buat bancian ke hape ?? baek kaw bagi aku borang.. aku boleh isi seme sekali kat situ..dari alamat sampai result SPM aku letak !!cetttt...




AKU BENCI BILE orang masuk campor hal aku padahal kaw tak tahu ape-ape


eh kaw..pesal kaw nak push-push die..die serabut doe dengan kaw !!



hah kaw !! kaw sebuk kenape ?? kaw taw kenape aku push die  ?? kaw taw ape salah die kat aku ?? kaw tak taw cite just SHUT UP !!






AKU BENCI BILE  orang ingat aku nak duet die


aku : eh awak..maaf..saya tak de kedit la 


die : ermm..saya pon tak boleh nak bagi la




eh kaw !! aku bukan nak kedit kaw sengal !! aku MALAS layan kaw..aku punye la berkias bagai tanak kaw kaco aku..kaw pulak dok ingat aku nak duet kaw..adessss.. =.="
sile kaw sedekah duet kaw tuh ye..







AKU BENCI BILE aku tanye ulang-ulang tapi kaw tanak mengaku !!

eh siyes la..mane ade 


hengeh kaw mane ade !! dah ade bukti la mangkuk..sile jangan nak nafikan lagi..aku bukan bodoh !!! aku just nak kaw mengaku jep..




AKU BENCI BILE 
aku benci bile die pandang aku macam tuh

tengok mamat dalam gambar nie..benci betol aku bile die tak mengaku aku gurlfren die..cettttt !!







p/s : huh.. aku BENCI bile kaw tak bace blog aku..sile la bace ye !! >.<

4 ulasan:

Nasriq berkata...

hoho...jangan benci2 aku taw...

DHIQA nA.IM berkata...

tak la.aku tak benci kaw.. sebab kaw dah bace entry aku,,haha

Tqa berkata...

HAHA. lawak! best!

wan_HaFiZ@wan_hAmId berkata...

eh bnyi cam kater kt sy jer....
........+_x @#$$%$#@#$%^&