Followers

Khamis, 24 Mac 2011



xcited aku tengok gambar nie even tak de ape yang nak diUPDATE kan pasal blog yang comot nie..haishhh..

ha?? result?? ades... ape tuh?? ce bagitahu aku ape maksud result tuh.. aku cam kurang tahu lak maksud die..

kaw ni pakai sebut je kan..result..adesss...


heee...kaw try teka result untuk budak yang sebulan 2 kali datang skolah..kalau datng pon just dok dalam bilik sakit tuh..then kaw bayangkan bile die tak datang skolah 20 jam mase die just untuk tido !!

yeeeee..bayangkan la...

2 ulasan:

Nasriq berkata...

so... apa resultnya? nak tau gak ni...

DHIQA nA.IM berkata...

owhhhhh...4 A je kot...