Followers

Sabtu, 26 Mac 2011

follower birthday list !!

 owh man !! aku nak !! aku nak !! haha ... okeh..tengah-tengah singgah blog syed !! aku dapat tahu die nak buat follower birthday list..

ha?? kenape aku xcited ?? adess.. bior la..bior okeh !! biorkan aku xcited seorang diri ..*type laju-laju penuh keXCITEDAN*

aku lahir pada tanggal 21 jun 1993 !! owh man !! yeeee.. aku budak baru dapat result spm !! huh?? result aku okeh aje..adesss..*lari dari tajuk la bro !! sorry !!*

aku lahir pada waktu pagi kalau tak silap.. dengan berat seberat ... kg aku dilahirkan pada pukol 3.20 pagi.. !!! ye..pagi-pagi mak aku dah selamat beranakkan dak comel nie !! murah rezeki kan?? haha..

okeh..enough about that..

ape yang aku nak as a present ?? haaaahhhhhh

ni soalan cepuemas+berlian+delime

aku nak kan perubahan dalam hidup.. aku nak kan perubahan dari segi pemikiran aku..pergaulan aku..nilai moral dalam hidup aku..and yang paling penting aku nak lebih beriman.. 
tapi aku tahu ape yang aku nak tuh aku sendiri yang kena usahakan..
tak de orang boleh bagi ape yang aku nak nie kan ?? tak pe.. aku paham !! tapi pe salahnye kalau korang bagi semangat kat aku untuk berubah kan?? then it will be the best present i ever had.. !! 

4 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

brape spm? huhuhu. ehh ehh.. smoga bjaya menjadi org yg beriman! sy pun tidak terlepas drpd ingin menjadi sprti ape yg anda inginkan! *skema jep ayat*

DHIQA nA.IM berkata...

haha,,mmg kompom ayt skema..tak dapt dinafikan lagi..adess..syed..bile buat ayt camtuh nmpk tua okeh..jgn buat selalu..kdg2 bleh..haha..
owhh..4a jep..amik electrical engineering tp bile buat semakan xlayak amik engineering..tp layak amik medic...teros rse nak amik exam bio lak -_-"

Nadhirah-chan berkata...

present itu sangat unik . semoga berjaya capai ape yang kamu nak hehe ^^

DHIQA nA.IM berkata...

ye...amin..mekacehhh