Followers

Isnin, 28 Mac 2011

saya nak join blog NELLY THE STRANGE

..OKE..aku follower dak nelly nie..yea !! * tepuk tangan sekali*

even blog aku tak hebad atau dalam bahase kasar nye blog aku tak best  tapi aku nak join jugak.haha..


okeh x?? boleh tak join ??


sile kate boleh supaye aku tak nanges laju-laju* ayt cam tak g skolah*


nelly punye blog
 owh..banner kat tengah .. haha .. tak pe kan nelly ?? >.<


err...ape nak tulis ye ?? jap erk.. nak p jalan-jalan carik idea



(korang kire sampai seratus then bace smbungan die kay)


.beberape jam selepas itu* konon*


aku nak jadi bloglist dak nie.. adesss..

 kenape ??

ehhh.. biola aku.. adess.. pe salahnye..kaw dah bace blog budak nie ??

 sile klik laju-laju kat sini dan pergi ke blog dak NELLY




owh...blog die ramai jugak follower kan ?? kire die dah lame dalam dunie blog yang banyak cabaran nie kan ?? * ayat konon sirius*
so bile ade dalam bloglist die bukan ke cool ??

betol tak cool ??


 betol tak cool ??



tolong cakap ye !! tolong la !! * ayat aku dah cam terdesak..watdefak*


errrhhh..tapi aku nak masuk kategori mane ye ??

otai ??

~~ ades.. otai bermaksud orang lame..bukan newbie cam aku nie.. so memang aku tak layak la kan nak masuk kategori nie.. adesss =="


sempoi ??

~~ errrr... sempoi sangat ke blog aku nie ?? adesss.. macam tak je.. ke guane ?? pe pendapat kaw ?? blog aku sempoi ?? ke blog aku sangat la poyo * aku tak poyo cam blog aku*
arghh !! cam tak layak jugak..



cool ??


~~ blog aku cool ?? cool ?? cool ??
kentut la kaw dhiqa oit !! blog kaw sangat la tak cool !! arghhhhh...



so nelly..mane yang sesuai dengan dhiqa punye blog ??



السلام عليكم
Ini sticky post !
Nelly tak ada kerja nak buat . Haha . .  Tiba-tiba terfikir nak buat BLOGLIST . 
Kalau ok , nanti nak mengada-ngada buat CONTEST . Haha . . 


Syarat-syarat : 

  1. Copy BANNER yang Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry ini.
  2. Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk : 
  3. "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" 
  4. Yang belum FOLLOW, sila follow ye . .
  5. Korang pilih nak masuk kategori mana : Otai , Sempoi , Cool
  6.  Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.
  7. Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 
  8. Tag dekat 3 orang ok  . .


haha..maaf nelly..cam baru sedar suh pastekan entry..so letak kat tengah-tengah pulak * okeh dhiqa kaw memang poyo+ tak cool + tak sempoi*

tapi kan nelly dhiqa dah letak banner 2 kali.. cool tak ??


(sile jangan BOSAN bace entry merapu nie)


owhhh.. tagkan 3 orang..errrr.. nk tag sape nie ye ?? ermmmm








owh !! dah..
mesti nellly dah lelah bace entry cam kentut nie.. sabar ye.. dah habis nie..



p/s: nelly !! kalau boleh nak yang sempoi ye.. tak pon cool ..haha >.<
      sile jangan bosan singgah blog dhiqa !!

1 ulasan:

nelly berkata...

Terima kasih sudi join ..
InsyaAllah ..
=)